السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
النهاردة هعملكم طريقه الكبدة الاسكندرانى الجميله
اولا المقادير
50 جرام زبدة
حوالى معلقه كبيرة توم
100 جرام خل ابيض
شطة على حسب الرغبة
معلقة صغيرة كمون
معلقه كبيرة كسبرة
2 معلقه عصير لمون
1 فلفل حار
500 جرام كبدة
الطريقه:
نحط إناء على النار وبعدين نحط الزبدة وعليها شوية من الزيت علشان الزبدة ما تتحرقش
ونضيف ليهم التوم وونشوحه شوية وبعدين نحط الفلفل ونقلبهم
وننزل عليهم بالخل ونقلب
وبعدين نحط الكبده وتفضل الكبده البتلو علشان تستوى أسرع ونقعد نقلب فيهم من 3 إلى 5 دقائق أو حسب ما الكبده تستوى
وأثناء التقليب نحط الشطو والكمون والكسبرة والملح والفلفل
وبعد ما تستوى تقدم ما رز
وبالهنا والشفا
النهاردة هعملكم طريقه الكبدة الاسكندرانى الجميله
اولا المقادير
50 جرام زبدة
حوالى معلقه كبيرة توم
100 جرام خل ابيض
شطة على حسب الرغبة
معلقة صغيرة كمون
معلقه كبيرة كسبرة
2 معلقه عصير لمون
1 فلفل حار
500 جرام كبدة
الطريقه:
نحط إناء على النار وبعدين نحط الزبدة وعليها شوية من الزيت علشان الزبدة ما تتحرقش
ونضيف ليهم التوم وونشوحه شوية وبعدين نحط الفلفل ونقلبهم
وننزل عليهم بالخل ونقلب
وبعدين نحط الكبده وتفضل الكبده البتلو علشان تستوى أسرع ونقعد نقلب فيهم من 3 إلى 5 دقائق أو حسب ما الكبده تستوى
وأثناء التقليب نحط الشطو والكمون والكسبرة والملح والفلفل
وبعد ما تستوى تقدم ما رز
وبالهنا والشفا